Vali Demirtaş'tan Başkan Sözlü'ye iade-i ziyaret

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana'ya yeni atanan Vali Mahmut Demirtaş'ı makamında ağırladı. Başkan Sözlü, Vali Demirtaş'a belediye hizmetleri ve yürütülen projeler ile planlamalar hakkında bilgiler verdi.

Valiler Kararnamesi ile Adıyaman’dan Adana’ya atanan Vali Mahmut Demirtaş, göreve başlamasından hemen sonra “hoş geldiniz” ziyareti yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye iade-i ziyarette bulundu. Başkan Hüseyin Sözlü, beraberinde Genel Sekreter Şaban Acar, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Rahmi Pekar, Genel Sekreter Yardımcıları Halil Avşar, Sinan Gül ve Nermin Akray ile birlikte Vali Demirtaş’ı karşıladı.

Başkan Sözlü, Vali Demirtaş’a Adana Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü hizmetler, projeler ve planlamalar hakkında bilgiler verdi. Sözlü, yol, içme suyu, kanalizasyon, ulaşım, ekmek, temizlik, yeşil alan, kırsal kalkınma, eğitim, kültür ve sanat hizmetleriyle dinamik, planlı, modern ve çağdaş belediyeciliğin örneklerini dile getirdi.

Görüşmenin sonunda Başkan Sözlü, Vali Demirtaş’a ziyaret anısına plaket sunarken, el dokuması Saimbeyli kilimi ve seramik ibrik hediye etti. 

Adana büyükşehir Hüseyin Sözlü Vali Mahmut Demirtaş