Varol: Hedeflerimize odaklandık

AK Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Alaaddin Varol, düzenlediği basın toplantısında Adanalı gazetecilerle bir araya geldi.

AK Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Alaaddin Varol, düzenlediği basın toplantısında Adanalı gazetecilerle bir araya geldi.
Toplantıda, Adana’dan aday adayı olmasının gerekçesini, doğduğu, büyüdüğü, sevdalısı olduğu şehir olması olarak açıklayan Varol, ‘Hep beraber Adana’mızın daha güçlü olması ve Cumhurbaşkanımızın “BAŞKAN” olabilmesi için tüm gücümüzü harcayarak çalışacağız. Partimin teveccüh gösterip, aday göstermesi halinde milletvekili olarak ülkeme ve milletime hizmet etmek istiyorum’ dedi.
GÜÇLÜ VE LİDER TÜRKİYE’Yİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ
Kavganın tarafı olmadığını belirten Ak Parti’nin etkili ismi Varol, özetle şunları söyledi. ‘Özellikle Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcılığım döneminde, insani ilişkilerin yakalanan başarıda çok önemli yer tuttuğunu gördüm. Kaldırımların tamamını altından, yolları zümrütten de yapsanız, insanlarla olan ilişkilerinizde iyi değilseniz, başarısızsınız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la milletimiz, ayağına gelen devletle tanıştı. AK Parti öncesinde vatandaş devlet kanadında muhatap bulamazken, şimdilerde ayağına kadar gelen hizmetlerle karşılaşıyor. Güçlü ve lider ülke Türkiye’nin imarını hep birlikte tamamlayacağız inşallah’ dedi.