Vatan'dan "NATO'dan çıkalım" kampanyası

Vatan Partisi Adana İl Başkanlığı, NATO'dan çıkmak için imza kampanyası başlattı. Vatan Partisi Adana İl Başkanı Ahmet Suseven, NATO'nun Türkiye açısından sadece bir dığ politika ve askeri sorun olmadığını, ayna zamanda ekmek ve aşla ıigili sorun olduğunu belirterek, üretim devrimi için NATO'dan çıkılması gerektiğini vurguladı.

Vatan Partisi Adana İl Başkanlığı, NATO’dan çıkmak için imza kampanyası başlattı. Vatan Partisi Adana İl Başkanı Ahmet Suseven, NATO’nun Türkiye açısından sadece bir dığ politika ve askeri sorun olmadığını, ayna zamanda ekmek ve aşla ıigili sorun olduğunu belirterek, üretim devrimi için NATO’dan çıkılması gerektiğini vurguladı.

Suseven, partisinin İnönü Parki’nda gerçekleştirdiği “NATO’dan çıkalım” konulu basın açıklamasında yaptığı konuşmada, Türkiye’nin ikinci İsrtail planınıa karşı on yıllardır direndiğini ve şehitler verdiğinin hatırlatarak, Türkiye ile birlikte Suriye, Irak ve İran’ın da ikinci İsrail planına direndiğinin söyledi.

ABD ve NATO’nun Türkiye’de faili meçhul cinayetleri işlediğini, katliamlar tertipleyip bombalar patlattığını, 12 Mart 1971 vd 12 Eylül 1980’de darbeler yaptığını, 15 Temmuz’da darbe yapmaya kalkıştığını, terör örgütlerinin beslediğini, Türk Ordusunun yok etmek istediğinin ve Türkiye’yi üretimden kopardığını söyleyen Suseven, “Türk Milleti’nin, kamuoyunun NATO’ya karşı seferberliği için Vatan Partisi olarak NATO’dan çıkalım kampanyamızı başlattık. NATO’dan çıkalım başı dik yaşayalım. NATO’dan çıkalım Eşref Bitlis’lerimiz katledilmesin. NATO’dan çıkalım Madımak’da aydınlarımız yakılmasın. NATO’dan çıkalım Başbağlar’da köylülerimiz kurşuna dizilmesin. NATO’dan çıkalım Türkiye darbe ve cinayetlerle boğuşmaktan kurtulsun ve huzur içinde barış içinde ekonomi ve kültür hayatımızı geliştirelim. NATO’dan çıkalım hem bizi hem komşularımızı tehdit eden İncirlik ve Kürecik üslerine el koyalım. NATO’dan çıkalım Asya’daki bağımsız öncü konumumuza yerleşelim. Bu nedenlerle Vatan Partisi olarak NATO’dan çıkalım diyoruz. Rusya, Suriye ile birlikte Suriye’deki Amerika’nın varlığına son verelim” diye konuştu.

Hükümetin, Suriye sorunu ABD ile çözmek istediğini savunan Suseven,  şöyle konuştu:

“Bugün NATO, Türkiyemiz için bir güvence, bir müttefik, bir korunak değil, ABD tehdidinin esas aletidir.Bugün Türkiye hapishanelerinde NATO generalleri yatıyor. İşte NATO hakikati budur.

Altılı Masa liderleri de, ABD’nin iç cephedeki bozguncu güçleridir. Peki AK Parti Hükümeti, ABD oltasına takılarak Altılı Masa’nın hangi sandalyesinde oturuyor?

ABD Dışişleri Bakanlığının denetimindeki ForeignPolicy, daha yirmi gün önce, Tayyip Erdoğan’ı devirme hedeflerini yeniden ilan etti ve önümüzdeki seçimlerde “kan banyosu” yaşanacağını yazdı. Altılı Masa aktörleri, bu senaryonun oyuncuları olarak harekete geçtiler:

Kılıçdaroğlu, TSK Komutanlarına “haddinizi bilin” hakaretiyle psikolojik harekât meydanına sürüldü.

Babacan, Türk kavramını Anayasadan çıkartma rezilliğini yeniden piyasaya sürdü.

Meral Akşener, Gladyo kraliçesi görevinde final perdesini açtı.

Davutoğlu, “ABD’nin Ankara’daki adamı” olarak heyecanını tazelemiş bulunuyor.

Saadet Partisi, ABD işbirlikçisi ve İran düşmanı cephede salyangoz satıyor.

Peki AK Parti yönetimi ABD’nin bu “kan banyosu” senaryosunun neresinde? Stratejik soru budur ve yaşanan süreç bu soruya yanıt vermekten korkan ya da yanlış yanıtlar veren tutumu affetmez.”