Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası sona erdi

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Masa Tenisi İl Temsilciliği ve Adana Masa Tenisi İhtisas Kulübü tarafından, Çukurova Üniversitesi'nin katkısı ile Ç.Ü. Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen 7. Uluslararası Adana Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.

Turnuvanın açılışına Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana önceki Valisi Mustafa Büyük, eski Kültür ve Turizm Bakanı Timurçin Savaş, Adana Ak Parti Milletvekili Tamer Dağlı, İsveç Masa Tenisi Federasyonu Başkanı ve ITTF Başkan Yardımcısı Petra Sorling, Masa Tenisi Federasyon Başkanı Fatih Karaca ile Başkan Vekili Vali Şerif Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyesi Ali Tangör, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Masa Tenisi İl Temsilcisi Ali Türemiş, eski CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Kadir Gül, Adana Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir   katıldılar.
Vali Demirtaş konuşmasında; böyle bir etkinliğin Adana’da gerçekleşmesinden memnuniyet duyduğunu belirtip Türkiye’nin ve Adana’nın tanıtımına faydalı olduğunu belirterek, ”Başta eski milletvekilimiz Kemal Sağ olmak üzere organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sporculara başarılar diliyorum’’ dedi.
Geleneksel olarak yapılan Adana Veteranlar Masa Tenisi Turnuvasının Türkiye’nin geniş katılımlı önemli organizasyonlarından birisi olduğunu belirten Turnuva Komitesi Başkanı Kemal Sağ, “Turnuvamız sırasında güzel kentimizde hep birlikte mutlu anlar yaşadığımızı düşünüyor, gelecek seneye turnuvamızda tekrar buluşmayı ümit ediyoruz” diye konuştu.
Turnuva boyunca sponsorlar tarafından katılımcılara ücretsiz cezerye, şalgam suyu, mısır, su, çay, kahve ve su ikramı yapıldı.
Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı’nda yapılan turnuvaya; aralarında dünyaca ünlü sporcuların da bulunduğu 12 farklı ülkeden 35’i kadın olmak üzere toplam 351 sporcu katıldı.

Masa tenisi Veteranlar