Vural, ''Evden çıkamıyorum, tam bir travma yaşıyoruz''

Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Konya'da play-off finalinde karşılaşıp penaltılarda kaybettikleri Multigorup Alanyaspor maçı sonrası eve kapandığını belirterek, ''Üç gündür evden çıkmıyorum, cami olarak tam bir travma yaşıyoruz'' dedi.

Vural, Çukurova Barış Gazetesi Muhabiri’ne yaptığı açıklamada,  Konya’daki final sonrası herkesin tam bir travma yaşadığını söyledi.  Adana Demirsporla 1 yıl opsiyonlu anlaştığını anımsatan Vural, ‘’Kimseyle bir görüşmem olmadı. Herkes bir kendine gelsin. Adana Demirspor da elbette devam etmek isterim. Bizler profesyoneliz görüşmelerimiz oluyor, ama önceliğimiz Adana Demirspor olacak’’ diye konuştu.
‘’Üç gündür evden çıkmıyorum’’ diyen Vural, ‘’Kimseyle görüşmüyorum ve beklemedeyim. Camia olarak tam bir travma yaşıyoruz.  Bugünlerin geçmesini bekliyoruz. ’’ dedi.
Vural,  kaybedilen her maçın ardından herkesin bir neden aradığını ifade ederek, şöyle konuştu:
‘’Takımın penaltıcısı Pote, bu futbolcu  penaltı atmasaydı, niye atmadı diye eleştiriler olacaktı.  Birazda nasip kısmet, olmadı en çok penaltıları kaçıran futbolcu arkadaşlarım ve bizler üzülüyoruz.  Süper lig için  teknik kadro, futbolcular ve yönetim olarak biz üzerimize düşeni yaptık. Dediğim gibi bu biraz nasip kısmet işi. Adana Demirspor da görev yaptığım süre içerisinde büyük keyif aldım, taraftarla bütünleştik. Görev yaptığım süre içerisinde taraftarın bir olumsuz tezahüratı olmadı.  400 kilometre yol kat ederek  Adana’dan Konya’ya gelerek bize destek verdiler.  Yenilmemize karşın bir tek olumsuz laf söylemeden kırıp dökmeden  Adana’ya döndüler. Taraftara bu açıdan çok önemli tavır sergilediler.  Kendilerine teşekkür ediyorum.
Adana Demirspor eninde sonunda bir üst lige çıkacaktır, temennim bunun en kısa zamanda olmasıdır.’’

Adana Demirspor Yılmaz Vural travma