Vursavuş'tan muhteşem konser

- Bir yanda nefes aldığı, yaşadığı kente hizmet edebilmek için sürdürdüğü CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği, diğer yanda 40 yıllık müzik sevdası ile yanıp tutuşan Mustafa Fidan Vursavuş, muhteşem bir konsere imza atmanın mutluluğunu yaşıyor.

Bir yanda nefes aldığı, yaşadığı kente hizmet edebilmek için sürdürdüğü CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği, diğer yanda 40 yıllık müzik sevdası ile yanıp tutuşan Mustafa Fidan Vursavuş, muhteşem bir konsere imza atmanın mutluluğunu yaşıyor.

“Unutamazsın” adlı albümü ile müzik listelerinde üst sıraları zorlayan Vursavuş; Merkez Park Anfi Tiyatro’da Adanalılar’a konser heyecanı yaşattı. Anadolu Rock tarzı şarkılarla, izleyenleri coşturan Vursavuş, gördüğü ilgiden dolayı bir hayli mutlu oldu.

Bir zamanlar Batı müziği diye rağbet görmeyen ancak ilerleyen yıllarda Erkin Koray, Barış Manço, Cem Karaca ve günümüzdeki ismi Haluk Levent gibi efsaneler ve Mogollar, Üç Kardeşler, Hürel gibi dev orkestralar ile geniş bir kitleye hitap eden Anadolu Rock tarzında eserler seslendiren, aynı zamanda #AdanaSahipsizDegil Platform Başkanı da olan Vursavuş, yeni projeler için gün sayıyor.

İlk olarak “Yaşadığım kadar” adlı albüme imza atan Vursavuş, “Unutamazsın” adlı albümüyle de 40 yıllık sanat yaşamını taçlandırmıştı.

 

konser