Yağmur: ''Adana Kebabına gölge düşüremezler''

Adana Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Yağmur, sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar ile Adana'ya ve odasına bağlı esnafa kara leke sürmeye çalışan zavallıların olduğunun altını çizip 'Emellerine ulaşamayacaklar. Adana Kebabına iftira atanlar kendi kazdıkları çukurda boğulacaklardır' dedi.

Adana Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Yağmur, sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar ile Adana’ya ve odasına bağlı esnafa kara leke sürmeye çalışan zavallıların olduğunun altını çizip ‘Emellerine ulaşamayacaklar. Adana Kebabına iftira atanlar kendi kazdıkları çukurda boğulacaklardır’ dedi.
DERHAL İSTİFA ETSİNLER
Başkan Yağmur, oda olarak esnafların yanında olduğunu kaydederek ‘Gerekli açıklamalar yapıldı ve Adana Kebabı’nın üzerine oyun oynayanların ipliği pazara çıktı. Böyle mesnetsiz iftiralar karşısında sessiz kalan ATO’nun ve ATB’nin yönetimlerinin kafalarını kuma sokmalarından dolayı da kendilerini kınıyorum. Meslek Komiteleri derhal istifa etmelidir. Adana Kebabı’nı üç beş çapulcuya yedirmeyiz’ sözleriyle de Adana Kebabı’na sahip çıktı.