Yağmur ile Emre'nin en mutlu günü

Yağmur ve Ferit Emre, yaşam boyu sürmesini arzu ettikleri beraberliklerini yakınları, sevenleri ve arkadaşları ile birlikte görkemli bir düğün töreni ile gerçekleştirerek evliler kervanı katıldı.

Yağmur ve Ferit Emre, yaşam boyu sürmesini arzu ettikleri beraberliklerini yakınları, sevenleri ve arkadaşları ile birlikte görkemli bir düğün töreni ile gerçekleştirerek evliler kervanı katıldı.
Gelin hanım şık beyaz gelinliği ve zerafetiyle, damat ise siyah takım elbisesi ve sempatisiyle davetlilerin beğenisini topladı. Düğün salonuna girişte alkış ve konfeti ile karşılanan genç çift, ilk danslarını yaptı. Heyecanlı oldukları gözlerinden okunan Yağmur-Ferit Emre çiftini basın camiasının bireyleri de yalnız bırakmadı.
Bitlis Güroymak’ta ebe hemşire olan Yağmur ve Güroymak’ta PTT’de memur olarak çalışan Ferit Emre için, düğünden önce kına merasimi düzenlendi. Doğal Park Salonu’nda yapılan kına merasiminde gelin ve damadı aileleri ve sevenleri yalnız bırakmadı. Gelin ve damada zılgıtlar eşliğinde kına yakıldı. Konukların bol bol oynadığı, göbek attığı gece eğlenceli geçti.
Daha sonra Yağmur ile Ferit Emre, Pembe Köşk Balo Salonu’nda yapılan muhteşem düğün töreni ile evliler kervanına katıldı. Sevimlilikleri, ritmik dansları ve güzel oyunları ile göz dolduran gelin ve damada, davetliler, “Maşallah birbirlerine çok yakışmışlar. Allah mutluluklarını ömür boyu sürdürsün”dilekleri ile onların bu mutluluğuna ortak oldular.
Gelinin annesi Muzaffer ile gelinin babası Bülent Vezir ve damadın annesi Berrin ile babası Ali Erhan Çalıkuşu, davetlileri kapıda karşıladı. Misafirlerinin güzel ve eğlenceli bir gece geçirmelerini sağlayarak, onlarla tek tek ilgilenerek evsahipliğinin en güzel örneğini sergilediler. Gelin ve damadın da hiç oturmadığı güzel gecede, dans, çiftetelli, oryantal ve halaylar çekildi. Muhteşem gecede, pisti bir an olsun yalnız bırakmayan davetliler güzel bir gece geçirmenin keyfini yaşadılar.
Güzel oyunları ve dansları ile göz dolduran genç çift, davetlilerden tam not aldı. Yağmur ile Ferit Emre çifti bu mutlu gecelerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere teşekkür ederek, tüm davetlilerle karşılıklı oynayarak güzel gecelerinin tadını çıkardılar.
Pasta kesiminden sonra çiftelli oynayan genç çifte, daha sonra davetliler takı takmak için kuyruğa girdiler. Kuşak merasiminin yapıldığı törende duygulu anlar yaşandı. Genç çift güzel gecenin ardından evlerinin yolunu tuttu.
Mutlulukları gözlerinden okunan Yağmur ile Ferit Emre çiftini kutlar, “Bir ömür boyu mutlu olun çocuklar” diyerek, hayırlı-uğurlu olsun dileği ile kutlarız.