Yakarsa Garipler Kendini Yakar

Çukurova Barış Gazetesi köşe yazarlarından Kurtuluş Kılınç bugün yayınlanan köşe yazısında geçtiğimiz günlerde iş bulamadığı için yetkililerle görüşmek isteyen ancak başaramayınca kendini yakan Adem Yarıcı'yla ilgili duygusal bir yazı kaleme aldı.

Pazartesi ve perşembe günleri 4 bölümden oluşan köşe yazılarında kullandığı keskin dille ilgi çeken gazetemiz yazarlarından Kurtuluş Kılınç bu kez duygusal bir yazıya imza attı.

Geçtiğimiz günlerde Hatay Valiliği önünde iş bulamadığı ve evine ekmek götüremediği için çocuklarının aç olduğunu söyleyen ve yetkililerle görüşmek istediği halde kendisine izin verilmediğini iddia ederek kendisini yakan, daha sonra Mersin'e sevk edilirken geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Adem Yarıcı'nın hayatını kurgusal bir dil ve akıcı bir üslup ile yazan Kurtuluş Kılınç hepimizi duygulandıracak bir yazıya imza attı.


Müslüm Gürses'in Yakarsa Dünyayı Garipler Yakar şarkısından esinlenerek artık gariplerin dünyayı değil kendisini yaktığını vurgulayan Kılınç'ın köşe yazısını okumak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.


"Yakarsa Dünyayı Garipler Yakar"

adem yarıcı kurtuluş kılınç köşe yazısı barış çukurova barış gazete yakarsa dünyayı garipler yakar müslüm gürses