Yaşam koçundan Adana'da aile dizimi

Aşk Kodları ve Aşkın Gizli Bahçesi kitaplarının yazarı ve ödüllü Yaşam Koçu ve Aile Dizim Kolaylaştırıcısı Aynur Tümen , Nejla Başkan'ın koordinasyonunda gerçekleştirdiği etkinlikte katılımcılar ile bir araya geldi .

Aşk Kodları ve Aşkın Gizli Bahçesi kitaplarının yazarı ve ödüllü Yaşam Koçu ve Aile Dizim Kolaylaştırıcısı Aynur Tümen , Nejla Başkan’ın koordinasyonunda gerçekleştirdiği etkinlikte katılımcılar ile bir araya geldi .
Tümen, her ilişki kişinin bir şeyden vazgeçmek zorunda oluşuyla başladığını ve her ilişkininde sınırlı olduğunu belirtti. ‘’Kimileri bunu sınırsız olduğu bir ilişki peşinden koşar’’ diyen Tümen, şunları kaydetti:
‘’Böyle bir ilişki yoktur. Bir çift ilişkisinde verme ve alma konusunda takınılacak en iyi tavır nedir, biliyor musun karşındakinden somut bir şey istersin. Yani ‘’lütfen yarım saat benimle ol ve sohbet et ‘’ dersin. Böylece yarım saatin sonunda bir isteği yerine getirdiğini bilir. Ama tutar da ‘’lütfen her zaman yanımda kal ‘’ dersen, dileği ne zaman yerine getirdiğini hiç bilmeyecek ve kendisine aşırı yüklenildiğini hissedecektir. Aile enerjilerinizin kadın ve erkek ilişkilerinizde ki rolünü görmek istiyor ve sorunlarınızı farkındalık ışığında çözümleme yolunda bir adım atmak istiyorsanız sizleri ilişki dizimine bekliyoruz.’’
 
Aile Dizimi Nedir ?
‘’Kaderimse çekerim’’
‘’Kısmet değilmiş’’
‘’Zaten hep aksiliklerde beni bulur’’
‘’Neden ben? Neyin bedelini yaşıyorum?’’ Yokmu çözümü ? diyenlerden ve çözüm yolu arayanlardan mısınız?Geçmişi anlayarak geleceğe yön vermek istiyorsanız sizleri ‘’Aile Dizimi’’çalışmasına davet ediyoruz.
Aile dizimi,insanın başına gelen çeşitli olumlu ve olumsuz deneyimleri gibi aile kökleri ve bu köklerin dinamikleri ile ilişkilendirilir.
Geçmişte ataların yaşadıkları travmaları, aldıkları ahların, yaşadıkları haksızlıkların yeni nesillerde görülen olumsuz etkisini ortaya çıkarıp bu negatif enerjilerden arınmayı sağlar.. Aile dizimi ile insanların hayatlarındaki tıkanmalar, bereketsizlik, korku ve kısmetsizlik gibi sorunlar çözülebiliyor. 
Aile Dizimi çalışmasından kimler faydanalabilir?
Açıklanamayan derin üzüntü,acı,utanç ve suçluluk duygusu yaşayanlar.
Öfke patlamları olanlar.
İlişkilerinde sorun yaşayanlar.(Aşk,iş ve yakın ilişkiler)
Depresyon ve mutsuzluk yaşayanlar.
Bolluk ve Bereket döngülerinde sorun yaşayanlar.(Para ile ilgili blokajları olduğunu düşünenler)
Yaşam enerjisini ve yaşam yönünü kaybedenler.tekrarlayan kazalar.Takıntılı davranışlar ve bağımlılıklar.
Korkular ve gelecek ile ilgili kararsızlıklar.Ve daha bir çok konunun çözüme ulaşması bu çalışmayla mümkün.
 
 
 

Aynur Tümen aile dizimi