Yatırım programlarına destek verin

ATF Genel Başkanı Cenap Erol'dan siyasilere çağrı.

Kısa adı ATF olan Adana Toros Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Cenap Erol, Osmaniye-Kadirli-Kozan-İmamoğlu hattından Adana’ya ulaşması beklenilen tren seferlerinin düzenlenmesine yönelik çalışmalarda önemli mesafelerin kat edildiğine değinip ‘yatırım programına alınan bu hat ile ilgili çalışmalarımıza siyasilerimizin katkılarının sürmesini istiyoruz’ dedi.
KUZEY İLÇELERİNE HİZMET EDİYORUZ
AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı başta olmak üzere AK Partili tüm milletvekillerinin desteğini alan Kozan ve yöresinin yetiştirdiği ürünler ile yer altı madenlerinin pazarlanmasına katkı koyacak tren yolunun döşenip hayata geçirilmesinde önemli mesafeler kat edildiği belirtildi. Konu hakkında bir açıklama yapan ATF Genel Başkanı Cenap Erol, federasyon olarak kendilerinin bu projenin kamuoyunun oluşması ve takibinde önemli katkı koyduklarını ve AK Parti’nin milletvekillerinin de destek vermesi ile projenin olgunlaştığını söyledi.
MİLLETVEKİLLERİNE TEŞEKKÜR
İlk olarak hazırlanan projenin maliyetinin yüksek çıkması nedeniyle ikinci bir proje hazırlanarak trenin saatteki ulaşım hızının azaltılması ile kullanılacak girdi maliyetlerinin de aşağıya çekilmesinin sonucu yeni proje tadilinin gerçekleştiğini kaydeden Cenap Erol, ‘Bizim bütün gayretimiz Adana’nın Kuzey ilçelerinin kalkınmasına yönelik çalışmalarda yer almak, katkı sunmaktır. Önemli projeler üretiyoruz. Bunların bir kısmının bugüne kadar hayata geçirilmiş olmasının da mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışmalarımız sürecek. Tamer Dağlı ve tüm Ak Partili milletvekillerini de bölgeye olan katkılarından dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.