Yedinci açılış heyecanı

23 Aralık Perşembe günü Kılıçdaroğlu Adana'ya açılış yapmak üzere geliyor.

Çukurova Belediyesi’nin bugüne kadar altı kez gerçekleştirip bu yıl yedincisini gerçekleştireceği toplu açılışlar 23 Aralık Perşembe günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından gerçekleştirilecek.
ÇETİN:  HİZMET ETMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM
Konu hakkında bir açıklama yapan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, aynı gün Büyükşehir Belediyesi’nin de açılışının gerçekleşeceğine değinip “Sayın Genel Başkanımızla da bir görüşme yaptım. 23 Aralık’ta Büyükşehir Belediyesi’nin bir açılışı için Kozan’a gelecek. Biz de toplu açılış törenimizi Sayın Genel Başkanımızın katılımı ile gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Bugüne kadar halkımıza verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.
AÇILIŞI YAPILACAK VE TEMELİ ATILACAK ESERLER
Halka verdikleri sözü yerine getirdiğini belirten Başkan Çetin, açılışı yapılacak eserleri şöyle sıraladı. “Adana Lezzetleri Çarşısı, Müslüm Baba Parkı, Mola Evi, Yüzüncü Yıl Emekli Dinlenme Evi, Karslı Kadın Sohbet ve Dayanışma Evi, Türkan Bebek Parkı, Belediyeevleri 12 Nolu Park, Yüzüncüyıl 19 Nolu Park, Huzurevleri 16 Nolu Park, Güzelyalı 9 Nolu Park” Temeli atılacak olan eseler: “Yüzüncüyıl 2 Nolu Gülen Yüzler Semt Kreşi, Yurt Mahallesi Açık Semt Pazarı, Erdal İnönü Parkı, Madımak Parkı, 3 Fidan Parkı, İbat Hüseyin Parkı”
 

Kemal Kılıçdaroğlu chp soner çetin