Yemediler yedirecekler

Elazığ Depremi sonrasında Feke Belediyesi halka çağrı yaparak kendi imkânlarını da birleştirip 35 ton gıdayı 5 saat içinde toplayarak yardım TIR'ı ile afet bölgesine gönderdi. Başkan Ahmet Sel, halkının boğazından keserek deprem bölgesine gönderdiği bu yardımın büyük anlam taşıdığının altını çizdi.

Elazığ Depremi sonrasında Feke Belediyesi halka çağrı yaparak kendi imkânlarını da birleştirip 35 ton gıdayı 5 saat içinde toplayarak yardım TIR’ı ile afet bölgesine gönderdi. Başkan Ahmet Sel, halkının boğazından keserek deprem bölgesine gönderdiği bu yardımın büyük anlam taşıdığının altını çizdi.
ELİMİZDEN BU GELDİ
MHP Feke İlçe Teşkilatı, Feke Belediyesi ve halkın da katkılarıyla Portakal, Mandalina, Limon, Soğan, Domates, Elma, Marul ve Ispanaktan oluşan gıda yardımının Emin Özarslan Komisyon Evi’nde 5 saat içinde toplanıp Elazığ’a gönderilmesi tüm Fekelileri mutlu etti. Belediye Başkanı Ahmet Sel, “Tabi afetlerde kenetlenen ve birlik olan halkıma teşekkür ediyorum. Feke gibi bir ilçeden ancak bu imkânlar ile yardım edebildik. Gönül isterdi ki daha büyük yardımlar yapalım. Allah bir daha böyle doğal afetleri yaşatmasın” dedi.