Yeni Organize Sanayi Bölgeleri için toplandılar

Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında düzenlen toplantılarda "Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'' ve ''Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi'' nde gelinen aşamalar detayları ile ele alındı.

Vali Mahmut Demirtaş ilk olarak Bakanlık tarafından kuruluş protokolü onaylanan "Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’’nin imar çalışmalarında geldiği aşamayı ilgililerle bir araya gelerek değerlendirdi.
 
Toplantıda konuşan Vali Mahmut Demirtaş; bölgenin ve ülkenin en bereketli topraklarına sahip olan Adana’da seracılık faaliyetlerine ivme kazandırarak kentin tarımsal potansiyeline katkılar sunacak "Adana Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi" çalışmalarının ilgili tüm kurumlar ile koordineli bir şekilde sürdürüldüğünü ifade etti.
 
Vali Demirtaş daha sonra Ceyhan OSB’nin mevcut durumu, yapılması planlanan projeler,  ilgili kurum ve kuruluşların çalışmalarında kaydedilen mesafeyi görüşmek üzere ilgililerle bir araya geldi.
 
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Vali Yardımcısı Murat Süzen’in de katıldığı toplantıda Vali Demirtaş, Adana’nın sahip olduğu tüm değerleri ile var olan gücüne güç katmak için çalışmaların aralıksız devam edeceğini vurguladı.
 
Karşılıklı görüş alışverişi ve yapılan değerlendirmelerin ardından toplantı sona erdi.

Ceyhan OSB tarım