YENİ PROJELERLE YOLA DEVAM

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ikinci dönem belediye başkanlığı görevinde ilçe halkının ihtiyacı olan hizmetleri bilerek parayı da yerinde kullanarak önemli projeleri gerçekleştirmeye çalıştıklarının altını çizip 'Çukurovalı halkım ne hizmet istiyor ise onu yapmaya çalışıyoruz. İlklere imza atan bir belediyecilik hizmeti verdiğimizi halkımın teşekkürü olarak alınca daha da çok hizmet etme adına hırslanıyoruz. Yeni dönemde yeni projelerle yolumuza devam ediyoruz' dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ikinci dönem belediye başkanlığı görevinde ilçe halkının ihtiyacı olan hizmetleri bilerek parayı da yerinde kullanarak önemli projeleri gerçekleştirmeye çalıştıklarının altını çizip “Çukurovalı halkım ne hizmet istiyor ise onu yapmaya çalışıyoruz. İlklere imza atan bir belediyecilik hizmeti verdiğimizi halkımın teşekkürü olarak alınca daha da çok hizmet etme adına hırslanıyoruz. Yeni dönemde yeni projelerle yolumuza devam ediyoruz” dedi.
BİRLİKTE BELEDİYEYİ YÖNETİYORUZ
Belediyeevleri Mahallesi’ndeki kentsel dönüşümü bu yıl içinde hayata geçireceklerini belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, imar sorunu çözümlenen bir şehirde halkın mutluluğu adına kafa yoran bir ekiple çalıştığını ifade etti. Yaptıkları hizmetleri Adana dışından gelen birçok heyetin inceleyerek ilçesinin ve belediyenin rol model olmasının da kendisinde ayrıca mutluluğa neden olduğunu belirten Başkan Çetin, “Benim yol arkadaşlarım aslında Çukurovalı vatandaşlarımdır. Onlarla yaptığım halk toplantılarında getirilen öneriler ve isteklerle mahalle halkının da onayını alarak kalıcı eserlere imza atma şansı buluyoruz” dedi.
ROL MODEL OLAN BELEDİYE
Başkan Soner Çetin, “Oturmuş bir belediye ve kadroya sahibiz. Mesai arkadaşlarımla güzel işler yapıyoruz. 2021 yılının pandemi nedeniyle ara verilen bazı hizmetlerinde hızla devam edeceği yıl olacaktır. Çukurovalı vatandaşlarım şuna emin olsunlar ki Soner Çetin sorun çözmek için görev yapmaya çalışıyor. Ben bize güvenip inanan ve yetki veren halkımızın yüzünü bugüne kadar kara çıkarmadık. Bundan sonra da çıkarmayız” dedi. Yerel basının görüş ve önerilerini de dikkate alarak Çukurova’yı Çukurovalılar ile birlikte yönettiklerini de belirten Başkan Çetin “Kültürel, sportif, sosyal belediyecilik gibi konularda rol model olan belediye olmak kolay olmadı. Bunun da gururunu yaşıyoruz” dedi.