Yenin dört dörtlük olun

TFF 1. Lig'de bugün deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor bu maçı da kazanarak 4'te 4 yapmak için sahaya çıkacak.

TFF 1. Lig’de bugün deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor bu maçı da kazanarak 4’te 4 yapmak için sahaya çıkacak.
Mavi-lacivertliler Eskişehirspor maçı hazırlıklarını dün kendi tesislerinde Teknik Direktör Samet Aybaba, nezaretinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Mavi-lacivertliler, ardından Eskişehir’e giderek konaklayacakları otele yerleşerek maç saatini beklemeye başladı
Ligde son 3 maçını kazanarak şampiyonlukta iddialı hale gelen Adana Demirspor, Eskişehirspor’u da yenerek 4’te 4 yapmak için sahaya çıkacak.
HER MAÇ ARTIK FİNAL
Teknik Direktör Samet Aybaba, Eskişehirspor’un çok koşan, genç bir takım olduğunu ifade ederek, ‘’Biz onlardan daha çok koşacağız, mücadele edeceğiz, maçı isteyeceğiz. Kalitemizi ortaya koyarak bir maç daha kazanıp, önümüzdeki hafta için hazırlanmaya devam edeceğiz. Bizim için her şeyimizi ortaya koyduğumuz bir maç olacak. Her maç artık final’’ dedi.
HAKEM BURAK PAKKAN
Eskişehir Yeni Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayacak maçı hakem Burak Pakkan yönetecek. Yardımcılıklarını Deniz Turgut ile Mehmet Ali Akkor yapacak
 
 

Adana Demirspor