Yerlerde sürünüyorlar

TFF 1. Liginin 11'inci haftası her Adana Demirspor ile Adanaspor açısından hiçte iyi geçmedi. Mavi-lacivertliler sahalarında Eskişehirspor'a, turuncu-beyazlılarda deplasmanda Keçiörengücü'ne yenilince taraftarlarının ve camialarının büyük tepkisini çektiler.

Milli araya moralsiz giren temsilcilerimizden Adana Demirspor tam 6 haftadır galibiyete hasret. En son galibiyetini 21 Eylül 2019’da Bursaspor’u 4-1 gibi farklı skorla yenen mavi-lacivertliler bu 3 puanın ardından galibiyeti adeta unuttu. Adana Demirspor ligin geride kalan 11 haftasında üst sıralardan hızla uzaklaştı ve topladığı 12 puanla puan cetvelinin 11’inci sırasında yer aldı.
ADANASPOR’UN DURUMU DAHA KÖTÜ
Lige büyük bir havayla başlayan ve oynadığı futbolla ligi zorlayacağı düşünülen Adanaspor ise tam bir hayal kırıklığı yarattı. Turuncu-beyazlılar tam 9 haftadır galibiyete hasret kaldı. Turuncu-beyazlılar en son galibiyetini 25 Ağustos’ta sahasında Eskişehirspor’u 3-2 yenerek almıştı. Turuncu-beyazlılar topladıkları 8 puanla puan cetvelinin 16’ıncı sırasında yer alırken, küme düşme korkusunu yakından hissetmeye başladı.
 

Adanaspor Adana Demirspor