Yeşil Yüreğir için yola çıktık

Cumhur İttifakı'nın Yüreğir Belediye Başkan Adayı Kocaispir'den önemli açıklamalar geldi.

AK Parti’nin Kurucu İl Gençlik Kolları Başkanlığı ve bir dönem de Belediye Meclis Üyeliği yapan Fatih Kocaispir, Cumhur İttifakı’nın Yüreğir Belediye Başkan Adayı olarak basınla buluştu ve hedefini ‘Yeşil Yüreğir’ olarak açıkladı.
KİMSENİN AŞI VE İŞİ İLE UĞRAŞMAYIZ
Eski Belediye Başkanlarından Ömer Topçu ile halen Belediye Başkanı olan Mahmut Çelikcan’a teşekkür eden Cumhur İttifakı’nın Yüreğir Belediye Başkan Adayı Fatih Kocaispir, seçimleri kazanarak belediye başkanı olacağını ve halkın da kendilerinin belediye başkanlığına hizmet adına ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. Hükümetin bütün desteğinin Adana’ya ulaşması adına yoğun Ankara mesaisi yapacağını kaydeden Kocaispir, kimsenin de aşı ve ekmeği ile oynamayacağını, belediyeden kimseyi çıkarmayacağının üzerine basarak açıklamalarını sürdürdü.
KADINLARA, GENÇLERE VE ÇOCUKLARA HİZMET
Yüreğir’e ait projelerini önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağını kaydeden Kocaispir, ‘Yeşil Yüreğir’ diyerek yola çıktıklarını, kadınlara, gençlere ve çocuklara yönelik projeleriyle daha kalkınmış bir Yüreğir’i ihdas etmek adına halkın huzurunda olduklarını ifade etti. Kentsel dönüşüm konusundaki görüşlerini ve olması gereken dönüşümü de basın mensuplarıyla paylaşan Kocaispir, her türlü eleştiriye açık, katkı koymak isteyenlerin de görüş ve önerilerine saygı duyarak istifade edeceklerini ve Yüreğir’i Yüreğirliler ile birlikte yönetmek adına yola çıktıklarının altını çizdi.