Yeşiltaş, ''Dağ fare doğurmuştur''

Ak Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş, belediye meclis üyelerinin 2015 yılı faaliyet raporunun üzerinde kamuoyu ile görüşlerini paylaşarak belediye hizmetlerini yeterli bulmadıklarını ifade ederek 'dağ fare doğurmuştur' ifadelerini kullandı.

Ak Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş, rapordan kesitler sunarak ‘Muhasebe kayıtlarında yazım hataları vardır. Doğrudan temin yöntemi ile satın alınan mal ve hizmetlerde fatura sayısında artış, genelde aynı firmalardan mal alma ve 2014 yılından sonra kurulan firmalardan mal alma söz konusudur. Sosyal yardım hizmetlerinde asıl ihtiyaç sahiplerine yardımların yapılmadığını da bu rapor gözler önüne sermektedir' ifadeleriyle eleştirilerini sürdürdü.

Bu arada İlçe Başkanı Yeşiltaş, 2015 yılında personel alımında yüzde 17 oranında artışın söz konusu olduğuna dikkat çekip ‘Bu kadar personel artışına rağmen hizmet ve faaliyetlerinin bu oranda artmadığı faaliyet raporu incelendiğinde ortaya çıkıyor. O zaman bu personel nereye ve niçin istihdam edildi? Seyhan Belediyesi iyi yönetilmiyor. Gelir kaynakları yerinde kullanılmıyor. Yapılan harcamalarda Seyhan'ın tamamını kapsayıcı çalışmaların yapılmadığı kanaati denetim raporu neticesinde ortaya çıkıyor' dedi.

İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşilta, basın toplantısının sonunu şu sözlerle bağladı. ‘Ve diyoruz ki, Türkiye'nin dört büyük ilçesinden biri, 56 il'inden büyük olan Seyahn'da yapılan çalışmalara baktığımızda vatandaş namın, ilçe namına dağ fare doğurmuştur'

Seyhan Zeydan Karalar Seyhan belediye