YILDIZOĞLU Kebap-Lahmacuna muhteşem açılış

Adana'da etteki lezzetin adresi güler yüzüyle yenilendi.

Seyhan’ın Demetevler Mahallesi M.Akif Ersoy Caddesi üzerinde Yıldızoğlu Kebap-Lahmacun Salonu muhteşem bir açılış töreni ile hizmete girdi. Yeni işletmenin açılışını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaptı.
İşletme sahipliğini Ömer Polatdemir, Ercan Eralp ve Ömer Şaşkın’ın yaptığı Yıldızoğlu Kebap ve Lahmacun Salonu’nun açılışını yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar burada yaptığı konuşmada, ‘Şehrimize böylesine güzide ve nezih iş yerlerini açan kardeşlerimize teşekkürlerimizi her daim sunuyoruz. Bu kentin ekonomisini canlandırma adına atılacak her hamlede belediye olarak katkı koymaya hazırız. Bu güzel insanların hizmete sunduğu bu güzel işletmeyi hayırlı olsun dileklerimle açıyorum. Allah bol kazançlar nasip eylesin. Başarılarının daim olmasını diliyorum’ dedi. Başkan Zeydan Karalar daha sonra tezgaha geçerek önce salata doğradı. Ardından ise kebap pişiriminde bulunarak ‘Az çok bu işten anlarız. Etinizin lezzeti de güzel. İkramlarınız da mükemmel. Sizleri kutluyorum’ dedi.
İşletme sahipleri olan Ömer Polatdemir, Ercan Eralp ve Ömer Şaşkın, Adana’ya temiz, leziz ürünler sunan ve damak tadına düşkün insanların uğrak yeri olabilecek bir işletme kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirterek açılışa katılan tüm davetlilere ayrı ayrı teşekkür ettiler.
Yıldızoğlu Kebap ve Lahmacun Salonu’nde hangi hizmetler veriliyor?
Izgara Çeşitleri: Çöp Şiş, Kuşbaşı, Kaburga Şiş, Beyti Kebap, Çiğer, Külbastı, Tavuk Kıyma, Patlıcan Kebap, Kemiksiz Piliç, Kemikli Piliç, Sarma Beyti, Ali Nazik.
Kızarmış Piliç, Et Tava, Tavuk Tava, Kilis Tava, Adana Lahmacun, Fındık Lahmacun, Kaşarlı ve Sucuklu Pide, Kuşbaşılı Pide, Kıymalı Pide, Mevlana Pide, 3 Kardeş Pide.
AYRICA HER TÜRLÜ PİŞİRİM YAPILIR.
7 gün 24 saat hizmetinizdeyiz.
ETLERİMİZ ERKEK KUZU KESİMİDİR.
Çorba Çeşitleri ve Künüfe Çeşitleri ile Dürüm Çeşitleri tatmanız için hazır…
ALO PAKET: 0-322-4334400-
TEL: 0-322-4350961 0-532-5939679
Demetevler Mahallesi. M.Akif Ersoy Cad. No: 41/B SEYHAN-ADANA