Yöre adaylarına ATF'den destek

Kısa adı ATF olarak bilinen Adana Toros Dernekleri Federasyonu, kuruluş gayesine uygun olarak yöre adaylarına destek verme kararı aldı.

Kısa adı ATF olarak bilinen Adana Toros Dernekleri Federasyonu, kuruluş gayesine uygun olarak yöre adaylarına destek verme kararı aldı. AK Parti’den aday adayı olarak belediye başkanlığı koltuğuna talip olan isimleri ağırlayan ATF, tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını belirtti.
ATF Genel Başkanı Cenap Erol ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Fevzi Kılıç ile Sarıçam Belediye Başkan Aday Adayı Murtaza Kılçık’ı federasyon binasında ağırladı. Başkan Erol, tüm siyasi partilere ve adaylarına karşı eşit mesafede olduklarını yöre evlatlarının belirli makamlarda olmasının kendilerine heyecan ve mutluluk vereceğini söyledi.
Belediye Başkan Aday Adayı olan Fevzi Kılıç ile Murtaza Kılçık ise ATF’de olmaktan mutluluk duyduklarını ve ATF’yi de kendi evleri gibi gördüklerini belirttiler ve siyasi yarışta başarılı olmak adına tüm yöre insanlarının kendilerine verdikleri destekten dolayı da sonsuz teşekkürlerini ilettiler.