Yüreğir'e büyük kentsel dönüşüm müjdesi

Olumsuz hava şartları nedeni ile yaşanan sel felaketinin ardından Adana'ya gelerek bölgede incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Adana Milletvekilleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi ve sorunların çözümü için gerekli adımların ivedilikle atıldığını belirttiler.

Olumsuz hava şartları nedeni ile yaşanan sel felaketinin ardından Adana’ya gelerek bölgede incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Adana Milletvekilleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi ve sorunların çözümü için gerekli adımların ivedilikle atıldığını belirttiler. Bölgede incelemelerde bulunan Bakan Murat Kurum ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik Yüreğir için kentsel dönüşüm müjdesi verdi.
 
4 MAHALLEYE 2 BİN KONUT
Bakan Kurum “Yüreğir 19 Mayıs, PTT Evleri, Sarıçam deresi güzergâhlarında belediye başkanlarımız ile sahada incelemeler yaptık ve gördük ki hem şehirle ilgili alt yapı eksiklerinin giderilmesi gerekiyor, diğer taraftan da kentsel dönüşüm ile ilgili süreci de hızlı bir şekilde başlatmamız gerekiyor. Buna ilişkin almış olduğumuz kararlarla da Yüreğir ilçemizde 19 Mayıs, PTT Evleri, Sinanpaşa ve Şehit Erkut Akbay Mahallelerinde toplamda 2 bin kentsel dönüşüm konutu üreteceğiz. Her mahallede 500’er olmak üzere kentsel dönüşüm projesi başlatacağız. Yine etaplar halinde de vatandaşlarımızın bu sorunlarını, problemlerini gidereceğiz.” şeklinde konuştu.