Yüreğir harabe bir şehir

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkan Vekili Mercimek açıkladı.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Ekim ayı meclis oturumunda konuşan İYİ Parti Meclis Üyesi ve Grup Başkan Vekili Recai Mercimek, Yüreğir’in harabe bir şehir görünümünde olduğunu söyledi ve hizmetlerin bu ilçeye daha fazla götürülmesi gerektiğini belirtti.
 İBRETLİK DURUM VAR ORTADA!
 Mercimek Yüreğir’de Hilton ve Shereton Otelleri, ADB Konsolosluk Binası, Şehir Hastanesi, Adliye Sarayı gibi önemli tesisleri içinde barındıran bir şehir olmasına karşın ilçeye girildiğinde harabe bir şehri andırdığını söyledi. Mercimek Sanayi Çarşısı ve otellerin önünün ibretlik durumuna işaret edip “Yüreğir’in iyi bir belediye başkanı var. Yatırımcı bir ruha sahiptir. Bugünde bir toplantı yaptık. Lakin Yüreğir konusunda göz ardı edilerek hizmetlerin yeterince götürülmediğini de bu kürsüden söylemek durumundayım” ifadesiyle kanayan yaraya parmak bastı.
 CAMBAZA BAK CAMBAZA
İnönü Parkı’nın önüne de dikkat çeken İYİ Partili Recai Mercimek “Burada cambaza bak cambaza” sözünü adeta her defasında söylüyoruz. Duygu Kafenin önüde öyle. Buralara çare bulunması lazımdır. Kent Estetiği konusunda duyarlı olan Mustafa Vursavuş ve Sayın Zeydan Karalar’ın dikkatini çekmek istiyorum. Kaldırımların elden geçirilmesi gerekir. Adana 90’lı yıllarda Türkiye’nin 4.büyük şehri. 2020’ye gelince 6.büyük şehri. Tekir’de güzel bir tesis kazandıran Mustafa Çay’a ayrıca partisine bakmadan teşekkür ederim. Güzel bir tesis kazandırmış. Dikkat çektiğim konularda Sayın Karalar’ın acilen çalışma başlatmasını rica ediyorum” dedi ve sözlerini tamamladı.