Yüreğir şantiye gibi

Tevazu ve samimiyetle çalışmalarını sürdüren Başkan Kocaispir Yüreğir'i şantiyeye çevirdi.

Tevazu ve samimiyetle çalışmalarını sürdüren Başkan Kocaispir Yüreğir'i şantiyeye çevirdi. Bütün ekipler sahada çalışırken kendiside Yüreğir halkıyla iç içe oluyor. Her gün ayrı bir mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ''Yüreğir'de bozuk yol kalmaması için var gücümüzle çalışıyoruz. Ekiplerimiz her daim arı gibi sahadalar. Amacımız Yüreğir'e en iyi şekilde hizmet etmektir.'' dedi.
Herekli ve Özgür Mahallesinde yapılan yol çalışmalarının vatandaşlar tarafından çok beğenildiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ''İlçemizi karayolları standardında yollarla buluşturuyoruz. Herekli ve Özgür Mahallemizde yol çalışmaları tamamlandı. Vatandaşlarımızın kışın çamur, yazın ise toz, çukur çilesi bitiriyor. Ekiplerimiz asfalt kaplama ve yama çalışmalarını her gün ayrı ayrı mahallelerde sürdürüyor.
Sorumluluk alanlarımızdaki tüm yolları sıcak asfalt yapmayı hedefliyoruz. Yüreğir'de stabilize yol tarihe karışacak. Bütün ekiplerimiz ile sahalardayız. Ben bütün mahallelerimizi gezerek eksikleri yerinde görüyorum. Vatandaşlarımızın taleplerini ekibimizle birlikte yerinde inceliyoruz. Konu bizim görev ve sorumluluk alanımızda ise ilgili birimlere gerekli talimatı verip çözümünü sağlıyoruz, değil ise ilgili kurumlarla görüşüp sorunu bildirip vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için ne gerekiyorsa ivedilikle yapıyoruz.'' şeklinde konuştu.