YUSUF BAYSAL'DAN ANLAMLI DAVRANIŞ

Kozan ve Adana'da Yusuf Baysal A.Ş olarak ticarette haklı yerini alan şirketin genç iş insanı olan Yusuf Baysal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla köylerde öğrenim gören öğrencileri mutlu edebilmek amacıyla kitap dağıttı.

Kozan ve Adana’da Yusuf Baysal A.Ş olarak ticarette haklı yerini alan şirketin genç iş insanı olan Yusuf Baysal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla köylerde öğrenim gören öğrencileri mutlu edebilmek amacıyla kitap dağıttı.

KÖY OKULLARINA BOYAMA KİTABI DAĞITTILAR

Kozan’ın Zerdali, Akdam, Bağtepe,Tepecikören ve Yüksekören köy okullarında eğitim – öğretim gören 500 öğrenciye boyama kitapları dağıtan Yusuf Baysal’ın bu davranışı takdir topladı. Öğrenciler, bu özel ve anlamlı çocuk bayramı öncesi kendilerini hatırlayıp ziyarete gelen iş insanı Yusuf Baysal’a teşekkür ettiler.

HİLMİ BAYSAL: KENDİMİZİ SORUMLU HİSSEDİYORUZ

Yusuf Baysal A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Baysal, doğum büyüdükleri Kozan’a hizmet anlamında ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirterek ‘Kendimizi şehrimize karşı sorumlu hissediyoruz. Rahmetli babamız Yusuf Baysal’ın bizlere vasiyeti vardı. Ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz şehre her zaman katkı koyun diyerek bizlere vasiyet etmişti. Sosyal sorumluluk projeleri başta olmak üzere, eğitimde, sağlıkta, kültürel etkinliklerde her konuda elimizden gelen imkânlar dâhilinde şehrimize yararlı oluyoruz’ açıklamasını yaptı.

Kozanlı vatandaşlar Yusuf Baysal A.Ş’nin ilçeye olan hizmetlerini takdir ettiklerini belirterek genç Yusuf Baysal’ın anlamlı davranışından da mutlu olduklarını ifade ettiler.