Yüzme sporunda Adana'da bir ilk yaşandı

2016 yılında kurulan Özgür Kulaçlar Spor Kulübü, kısa sürede yüzme sporunda hem Adana'da hem de yurt içinde önemli başarılar yakaladı, Milli takıma sporcu kazandırma başarısı gösterdi. Özgür Kulaçlar SK son olarak ise kulüp sporcuların daha fazla gelişimi için bünyesine crossfit uzman antrenör Serhat Saka'yı kattığını açıkladı.

2016 yılında kurulan Özgür Kulaçlar Spor Kulübü, kısa sürede yüzme sporunda hem Adana'da hem de yurt içinde önemli başarılar yakaladı, Milli takıma sporcu kazandırma başarısı gösterdi.  Özgür Kulaçlar SK son olarak ise kulüp sporcuların daha fazla gelişimi için bünyesine crossfit uzman antrenör Serhat Saka’yı kattığını açıkladı.
CROSSFİT UZMANI SAKA GÖREVE GETİRİLDİ
Spora büyük yatırım yaparak kendine ait bir havuza sahip olan Özgür Kulaçlar Spor Kulübü, 17 aktif kulüp arasında bunu başaran tek ekip olma özelliğini elinde bulunduruyor. Kulüp bununla da yetinmeyerek genç ve başarılı kulüp sporcularına daha iyi eğitim vermek adına Adana’da kendini kanıtlamış, uzman crossfit eğitmeni Serhan Saka ile anlaşma sağladı. Saka, haftanın 4 günü idman öncesi sporculara güç, kuvvet ve dayanıklılık idmanları yaptırıyor. Kulübün baş antrenör Özgür Yarar ise, yüzme sporunda yalnızca Adana’da değil Türkiye’de söz sahibi olmak için sağlam temeller üstünde çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.