Zafer Cumhur İttifakı'nın

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zembilci gazetemizi ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde AK Parti ile MHP’nin Cumhur İttifakı adı altında ortaya koyduğu birlikteliği değerlendiren Adana Milletvekili Ahmet Zembilci, ‘Adana’nın halkı kadirşinastır. Birbirine tutkundur. Değerlerine sahiptirler. Kenetlenirler ve liderlerinin izinden giderler. Bakın görün bu seçimlerde Cumhur İttifakı Adana’da alacağı sonuçlar ile Türkiye’ye örnek olacak, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Devlet Bahçeli Beyin verdiği kararın ne kadar doğru olduğunu zafere ulaşmak ile tescil edecektir’ dedi.
ADAYLARIMIZI BELEDİYE BAŞKANI YAPACAĞIZ
Yerel seçimlerde her zamankinden daha çok çalışacaklarının altını çizen AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zembilci, Çukurova Barış Gazetesi’nin de yerel dinamikleri ayakta tutması adına önemli bir görevi üstlendiğini belirtip başarı dileklerinde bulundu. Zembilci, her ilçenin seçim stratejisinin farklı olduğunu bildiklerini ve Cumhur İttifakı’nın adayları için oluşturulan seçim komitelerinin de doğru planlamalar yaparak yola çıkan güzel insanları belediye başkanı yapacaklarına inandıklarını söyledi. Adana’nın Kuzey ilçelerindeki insanların da milli ve manevi duygularıyla hareket edeceklerini de sözlerine ekledi.
ADANALI ADAYLARIMIZI BAĞIRLARINA BASTI
Adana’nın oy dağılımını merkez ve ilçeler olarak değerlendirdiklerinde Cumhur İttifakı’nın şansının her ilçede karşı bloke göre daha fazla olduğunun altını çizen AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, bütün milletvekillerinin de seçim boyunca sıkmadık el, çalmadık kapı, gitmedik yer bırakmaksızın çalışacaklarını söyledi. Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Adana’yı mutlaka kazanacağız’ sözlerinin kendileri için bir görev olduğunu kaydeden Zembilci, ‘Adana Cumhur İttifakı adaylarını bağırlarına bastı. Bu da bizleri mutlu ediyor’ sözleriyle görüşlerini tamamladı.