Zembilci, Adanaspor antrenmanında

Spor Toto 1. Lig takımlarından Adanaspor, hafta sonu deplasmanda yapacağı Afjet Afyonspor maçı hazırlıkları başladı. Antrenmanı AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zembilci de izledi.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Adanaspor, hafta sonu deplasmanda yapacağı Afjet Afyonspor maçı hazırlıklarına başladı. Antrenmanı AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zembilci de izledi.
Turuncu-beyazlılar Afjet Afyonspor maçı hazırlıklarının startını Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Coşkun Demirbakan’ın nezaretinde verdi. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde dar alanda çift kale maç yapan Adanapor, açma germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı.
Antrenman öncesi Teknik Direktör Demirbakan, futbolcularla kısa bir toplantı yaptı.
ZEMBİLCİ’DEN ZİYARET
Bu arada, AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zembilci Adanaspor’u ziyaret etti. Antrenmanı izleyen Zenbilci futbolculara tatlı ikram ederken, kendisine de yönetici Hamza Akgül ve Teknik Direktör Demirbakan tarafından üzerinde adının yazıldığı Adanaspor forması hediye edildi. Zembilci, takıma Afjet Afyonspor karşısında başarılar diledi.
Öte yandan, Adanaspor altyapı okullarında futbol oynayan öğrenciler karne hediyesi olarak antrenmanı ziyaret ederek futbolcularla bir araya geldi. Minikler, futbolcularla fotoğraf çektirdi.
 
 

Ahmet Zembilci Adanaspor AK Parti