Zengin ve Güvenç esnafla buluştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin ve TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde (Adana ESOB) esnaf ve sanatkarların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin ve TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde (Adana ESOB) esnaf ve sanatkarların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger’in davetlisi olarak Adana’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay, Adana ESOB Hizmet Binası Şehit Ömer Halisdemir Toplantı salonunda, esnaf odaları başkanlarıyla bir araya geldi.
Oda başkanlarının yoğun katılım sağladığı toplantının açılışında konuşan Birlik Başkanı Niyazi Göger, Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin ve Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç’e Adana genelinde esnaf ve sanatkarların genel durumu, soruları ve devletimizden taleplerini iletti.
Başkan Niyazi Göger, ülke ekonomisinin mihenk taşını oluşturan küçük esnafın en önemli sorunlarından birisinin AVM ve zincir marketler olduğunu dile getirdi. Her sokakta açılan, her çeşit ürünün satışa sunulduğu AVM ve zincir marketler karşısında küçük esnafın rekabet edecek gücünün olmadığına dikkati çeken Başkan Niyazi Göger, perakende piyasasında yapılacak yeni düzenlemelerle küçük esnafın AVM ve zincir marketler karşısında desteklenmesi gerektiğinin altını çizdi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin  ve İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç yaptıkları açıklamalarda devletin her zaman esnaf ve sanatkarın yanında olduğuna vurgu yaptılar.
Konuşmaların ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay, oda başkanlarımızdan sektörel bazda esnaflarımızın yaşadığı sorunları dinledi.

 

esnaf Adana ESOB