Zeydan 'ADANA gibi BAŞKAN'

Akay ve Karalar mazbatalarını alarak görevi devir aldılar

Dün Adana tarihi bir günü yaşadı. Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay ile Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar adliyeden mazbatalarını alarak görevlerine başladılar. Başkan Zeydan Karalar ilk olarak Seyhan Belediyesi’ne giderek burada görevi Akif Akay’a devretti. Seyhan’dan Büyükşehir Belediyesi’ne geçen Karalar orada ise görevi eski Başkan Hüseyin Sözlü’den devir aldı.
AKAY: KARALAR’IN TECRÜBELERİNDEN FAYLANACAĞIM
Seyhan’daki devir teslim töreninde konuşan Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay, Karalar’ın belediyecilik tecrübesinden faydalanacağını ve Seyhan’ın artık CHP’nin bir kalesi olarak devam edip gün geldiğinde de bu bayrak yarışını kendi partisinden başkaca bir isme onurla devir etmesini bileceğini söyledi. Başkan Karalar’da Akif Akay’ın her zaman yanında yer alacağını söyledi.
SÖZLÜ DEVİR ETTİ KARALAR DEVİR ALDI
Büyükşehir Belediyesi’ndeki devir teslim töreninde konuşan eski Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, halkın kararına her zaman saygı duyduğunu söyledi ve başkanlık makamını yeni hak sahibi olan Karalar’a devir ettiğini belirten bir konuşma yaptı. Devir teslim töreninden sonra Büyükşehir Belediyesi’nin önünde toplanan binlerce Adanalılar’a hitap eden Başkan Zeydan Karalar, Martın sonunda baharın geleceğine inanan Adanalılar’ı kucakladığını belirtip ‘sizler bizleri buralara taşıdınız. Size layık olmaya çalışacağım. Adana’yı güzel günler bekliyor. Hep birlikte bu belediyeyi yöneteceğiz. Bu saatten sonra hizmet için düğmeye basıyoruz’ dedi.