Zeydan Karalar'dan ''Hayırlı olsun'' ziyareti

Seyhan Belediye Başkanı ve Millet İttifakının Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar CHP Çukurova İlçe Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova İlçe Başkanlığına atanan Av. Remzi Ümit Atay ve yönetimine başarılar dileyen Zeydan Karalar şöyle konuştu:
Oldukça önemi bir süreçte atanmış olduğunuz görevinizde başarılı olacağınıza inancım sonsuzdur. CHP Çukurova İlçe örgütümüz güçlü bir üye yapısına sahip, mücadeleci arkadaşlarımızdan oluşmaktadır. Örgüt yönetimi konusunda deneyimli arkadaşlardan oluşan yönetiminizle önemli başarılara imza atacağınızdan eminim. Önümüzdeki yerel seçimlere sizlerle birlikte güvenle gireceğiz dedi.
Ziyaretiniz bizlere güç ve moral kazandırdı.
Çukurova gibi önemli bir ilçede görev almak benim için onurdur diye söze başlayan CHP Çukurova İlçe Başkanı Av. Remzi Ümit Atay sözlerini şöyle sürdürdü:
Çok önemli bir yerel seçim öncesi atanmış olduğum CHP Çukurova İlçe Başkanlığı görevimi yönetim partililerimin desteğiyle layıkıyla yapacağım, sizleri aramızda görmek bizlere güç ve moral kazandırdı. Gerek Çukurova’da gerekse Adana’da birlikte yapacak çok işimiz var, Çukurovalılar bizlerden, Adana sizlerden hizmet bekliyor. Adana’yı beklediği, özlediği hizmetlere birlikte kavuşturacağız, yerel seçimlerde tarihi başarılar sağlayacağımıza inanıyorum dedi.

CHP Zeydan karalar Remzi Atay