Zincir Kolye

Oldukça kullanışlı ve geniş kullanım imkânı veren zincir kolyeler sadelikten hoşlanan hanımlarında, farklı görünüşleri seven hanımlarında hoşuna gidebilecek bir takıdır.

Oldukça kullanışlı ve geniş kullanım imkânı veren zincir kolyeler sadelikten hoşlanan hanımlarında, farklı görünüşleri seven hanımlarında hoşuna gidebilecek bir takıdır. Tamamen zevkinize göre istediğiniz kalınlıkta bir zincir kolyeyi alıp dizayn edebilirsiniz. Zincir kolye ile ilgili örnek vermek gerekirse; tamamen sade bir şekilde kullanabilirsiniz. Sırt dekoltenizde zincir kolyeyi boynunuza dar bir şekilde takıp bir kısmını sırtınızdan aşağı sarkıtarak kullanabilirsiniz.
İsterseniz sizin için değerli olan parçaları, sevdiğiniz sembolleri bir zincir kolyeye dizebilirsiniz. Kolye uçları da zincir kolyelerin ayrılmaz parçalarıdır. Sevdiğiniz uçlardan alıp aynı zincire her gün farklı bir kolye ucunu zevkinize göre takabilirsiniz. Sevdiklerinizin resimleri hep sizinle olsun isterseniz onların resimlerini bir zincir kolyeye takıp daima kalbinizin üstünde tutabilirsiniz.
Zincir Kolye Şıklığı
Değişik şekilde kombinlenebilen zincir kolyeler tamamen sizin zevkinize göre şekilden şekle girebilir. İsterseniz farklı zincir kolyeleri bir arada takarak dağınık ama şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Eğer böyle bir kombini yapmakta zorlanırım diyorsanız hazır yapılmış olanları internette mevcuttur. Ya da kalın ama boynunuzdan dökülmeyen zincir kolyeler takıp boynunuzu ön plana çıkarabilirsiniz.
Boynunuz uzun değilse hoş durmayacağı için kısa boyunlu hanımlara boynunuzdan sarkmayan ya da boynunuzu kapatan kolye kombinlerini tavsiye etmiyoruz. Zincir kolye seçimi tamamen sizin zevklerinize kalmış ve binlerce değişik kombinasyonu yapabileceğiniz tarzda takılardandır. Kendi tarzınızı oluşturmak için internet sitelerinden ilham alabilirsiniz. https://www.shopmonreve.com/kategori/zincir-kolye sitesinde de oldukça güzel ve şık modeller bulunmaktadır.

zincir kolye